Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Το site της ομάδας είναι γεγονός!

Στην προσπάθειά μας να ενημερώνουμε όσο μπορούμε και όσο γίνεται καλύτερα τους φιλάθλους της ομάδας και του αθλήματος γενικότερα, αποκτήσαμε παρουσία στον παγκόσμιο ιστό στην διεύθυνση http://athenswarriors.gr. Έχει ενσωμάτωση με το twitter μας, της σελίδας μας στο Facebook, και μπορείτε απο την επιλογή στο πάνω μέρος να κάνετε Like στην σελίδα μας του Facebook, ή να γράψετε ένα σχόλιο. Το site έχει αρκετό περιεχόμενο προς το παρόν, και συνεχώς θα εμπλουτίζεται με νέα και φωτογραφίες, αλλά και παλιότερο υλικό, καθώς διαθέτεται ο πολύτιμος (πλέον) χρόνος για να ανανεώνουμε με τέτοιου είδους υλικό το site.

Ας παραθέσουμε και το κείμενο του ίδιου του site παρακάτω, αν και μπορείτε να τα δείτε όλα στο site !

"Η ιδέα για αυτόν τον ιστότοπο ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2012 στα πλαίσια της γενικής αναδόμησης της ομάδας, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό πλαίσιο. 
Πρόκειται για ένα site το οποίο ευελπιστούμε να εξελιχθεί σε ένα διαδραστικό μέσο ενημέρωσης και ψυχαγώγησης όχι μόνο για την ομάδα μας, αλλά συνολικά για το Ελληνικό Χόκεϊ. 
Έτσι, στην σελίδα "Άρθρα", θα βρείτε κείμενα και υλικό για όλες τις ομάδες, τα νέα και τους αγώνες τους, γενική ενημέρωση για το Ελληνικό και ξένο Χόκεϊ και άλλα. 
Οι αναγνώστες μας θα έχουν επίσης την δυνατότητα σχολιασμού μέσω των facebook comments. Μην διστάσετε να μας στείλετε σχόλια, παρατηρήσεις και προτάσεις για το site, μέσω της σελίδας "Επικοινωνία"."






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου