Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Χρονοδιάγραμμα: Μια ματιά στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Παγοδρομίων οργάνωσε και φέτος πρωτάθλημα για να παίξουν αγώνες οι ομάδες χόκεϊ, και έχουμε ήδη διανύσει το μισό απο αυτό.

Οι αγώνες ξεκινάνε στις 23:00 την ημέρα που έχουν προγραμματιστεί και τελειώνουν κατά τις 01:00 της επόμενης ημέρας. Το παγοδρόμιο βρίσκεται ακριβώς δίπλα απο το εμπορικό κέντρο "Athens Heart" που βρίσκεται πάνω στην Πειραιώς (Αν πάτε Πειραιώς & Χαμοστέρνας είναι δίπλα). Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό που θέλει να παρακολουθήσει κάποιον αγώνα, και θα προτείναμε να είστε ντυμένοι πιό ζεστά απο το κανονικό! Φυσικά μπορείτε να πατινάρετε όλες τις ώρες που είναι ανοικτό το παγοδρόμιο.

Ο επόμενος αγώνας είναι μεταξύ της ομάδας μας Warriors και των Αβάντων. Οι Άβαντες θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα και δέν θα απέχουν, πράγμα το οποίο φυσικά προτιμούμε!





Όπως βλέπουμε το πρωτάθλημα θα διαρκέσει έως και τα μέσα Απριλίου. Τα αποτελέσματα των αγώνων θα μπορείτε να τα βλέπετε στην ιστοσελίδα μας. Εμείς να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία στους υπολειπόμενους αγώνες τους, με στιγμές που θα θυμόμαστε όλοι με την καλή έννοια !!

Επίσης θα ενημερώνουμε στο twitter καί στις σελίδες μας στο Facebook, (το Group και το Page).

Ελπίζουμε να προλάβουμε να κάνουμε και προπονήσεις στον πάγο μετά το πρωτάθλημα πρίν κλείσει το παγοδρόμιο για τους καλοκαιρινούς μήνες! Προς το παρόν, η αυλαία είναι λευκή και παγωμένη, και το απολαμβάνουμε όπως όλοι !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου