Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο... Ημέρα με χόκεϊ !!!

Στις 22 Σεπτεμβρίου – ημέρα Σάββατο - θα κλείσει η Πανεπιστημίου  για τα αυτοκίνητα και τα καταστήματα θα έχουν ειδικές προσφορές και δώρα για τους καταναλωτές.

Προτεραιότητα της δημοτικής αρχής αποτελεί η συνύπαρξη και σεβασμός του πεζού έναντι όλων των ειδών μετακίνησης, με ενθάρρυνση της χρήσης Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, των “πράσινων” μετακινήσεων, και κυρίως του ποδηλάτου.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και η ακαδημία ILSA, σε συνεργασία με το rollershop.gr, με δραστηριότητες στην μετακίνηση μέσω τροχοπεδι
λισμού (roller-inline skates), ενώ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε και επιδείξεις χόκεϊ της ομάδας Athens Warriors !!!


Οι Warriors θα παρουσιάζουν στον κόσμο το χόκεϊ επι πάγου και ασφάλτου, αθλήματα που δεν ξέραμε ότι έχουν δραστηριότητα στην Ελλάδα.

Με λίγες μικρές ασκησούλες, και μερικά φιλικά ματσάκια, οι θεατές θα μπούν στον κόσμο του χόκεϊ, κατανοώντας την ένταση και την μαγεία του πιό γρήγορου ομαδικού αθλήματος στον κόσμο !!

Οι παρουσιάσεις βέβαια θα είναι μικρής διαρκείας, γιατί ο σκοπός τους θα είναι να δώσουν μια μικρή γεύση στον κόσμο του τί είναι το χόκεϊ.

Οι Warriors θα βρίσκονται εκεί απο τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα, και στα διαλείμματα, θα δίνουν τα μπαστούνια τους στους θεατές για να δοκιμάσουν και εκείνοι τις δυνατότητες τους !!

Και για όσους πιστεύουν οτι έχουν ό,τι χρειάζεται αυτό το πολυσύνθετο και απαιτητικό παιχνίδι ωστε να πάρουν μέρος, μπορούν να γίνουν παίκτες και να νιώσουν τί σημαίνει να φοράς την εμφάνιση ενός Warrior !!!

Οι Warriors είναι απο τις ομάδες χόκεϊ στην Ελλάδα με πολύ μεγάλη δραστηριότητα, με ενεργούς χορηγούς, και υπερήφανο ιστορικό. Είναι απο τις ελάχιστες ομάδες που φέρνουν το χόκεϊ σε επαφή με την Ελλάδα.Ποιος θα το περίμενε οτι στην Ελλάδα υπάρχουν δέκα ομάδες χόκεϊ επι πάγου !!
Βρείτε την εκδήλωσή μας στο fb:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου